top of page
paul-alnet-cY6DPpIWzkg-unsplash.jpg

NYHET #1

Arbetsdag Ekebyboda 22/4 10.00 - 16.00

Klubben bjuder på lunch!

Ta gärna med en skruvdragare och glatt humör. 🌞

2023-03-30

 

Nyhet 1
Nyhet 2
marija-zaric-k-yf-LTqOuA-unsplash.jpg

NYHET #2

Hej,

Här kommer information om inbetalning av 2023 års medlemsavgifter. Vi kommer att pröva ett nytt system där en faktura kommer skickas ut från VISMA E-redovisning till er e-postadress. Detta gör vi för att Idrotten Online (som har hand om medlemsregistret) har en koppling mot VISMA vilket gör att när ni betalt in medlemsavgiften så kommer det automatsikt att synas i Idrotten Online vilket förenklar arbetet för oss i styrelsen samt minskar risken att vi missar att registrera er inbetalning. Tyvärr kan inte Idrotten Online skilja på medlemmar, gästmedlemmar, hedersmedlemmar och stödmedlemmar. Det innebär att ni som är gästmedelemmar, hedersmedlemmar eller stödmedelmmar kan få en felaktig faktura, eller två fakturor. Om det sker gäller 0 kr för hedersmedelmmar, 100 kr för stödmedelmmar och 500 för gästmedelmmar, oavsett vad som står på fakturan. Meddela gärna "kassor@sturarna.se" om ni fått fel faktura.

Medlemsavgiften är 1000 kr. Juniorer (upp till 20 år) och pensionärer betalar 700 kr.

För er som är familjemedlemmar har vi sett att Idrotten Online inte alltid räknar rätt på familjerabatten. Det som gäller är fullt pris för de två vuxna i familjen, halva priset på första barnet och gratis från barn två. Det innebär 2350 kr för en familj med två vuxna och ett, eller flera barn oavsett vad som står på fakturan. Om det råkar komma flera fakturor till er som är berättigade familjerabatt ber jag er kontakta "kassor@sturarna.se".

Kolla gärna i er skräppost om ni inte fått någon faktura inom närmsta veckan.

Vi hoppas att det inte kommer bli några konstigheter men vill ändå infomrera er om vilka utmaningar vi sett när vi synkat de bägge systemen och ber om ursäkt i förväg för eventuella felaktigheter.

Om det är någon som får fakturan och inte avser vara medlem under 2023 ber jag er kontakta "kassor@sturarna.se" så vi kan stryka er ur medlemsregistret och ni slipper få påminnelser om avgiften.

Vänligen

Medlemsansvarig Claes Dahlén

Kassör Per-Erik Åslund

Inför tävlingen 14 maj

Inför Tävlingen 14 maj

Uppladdad 02-05-23

 

Hej Medlemmar

Söndagen den 14:e maj arrangerar BSK Sturarna tävlingen Ulfs 3D vid vår anläggning i Ekebyboda.

Tävlingen är också uttagningstävling inför EM i 3D, vilket kommer att avgöras i Italien senare i år.

Vi vill kunna erbjuda en riktigt bra tävling med fina banor och ett proffsigt arrangemang.

Vi hoppas att så många som möjligt av våra medlemmar kan hjälpa till med arrangemanget inför tävlingen och under tävlingsdagen.

Ehlina och Kent kommer att vara banläggare men det kommer att behövas mycket hjälp med att få ut alla mål i skogen etc.
Alla kan vi göra något, både som ny medlem eller de som varit med ett tag i klubben.

Vi samlas på lördag den 13 Maj kl 10.00 vid klubbstugan i Ekebyboda och hjälps åt att ställa iordning banan och i övrigt fixa allt som ska vara klart inför söndagens tävling.

Tävlingen startar med inskjutning kl 09.00 på söndagen.

Meddela gärna Ehlina Åkesson på telefon 070-2005608 om du har tänkt hjälpa till, så att vi bättre kan planera arbetet i förväg.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Nyhet 4
Nyhet 5
Logga - Sturarna genomskinlig (TIFF).tif
bottom of page