Hoppa till sidans innehåll

Våra tävlingar


Klubben arrangerar varje år ett antal tävlingar, Sturepilen, Fyrisfälten & Ulls 3D. Förutom de nationella tävlingarna försöker vi också arrangera tävlingsträningar, klubbtävlingar och Klubbmästerskap både inomhus och utomhus. Läs mer om tävlingarna till vänster.

  

Deltagande vid egna tävlingar

Klubbens ungdomar, ni som tävlar i klasserna 10, 13 och 16, är välkomna att anmäla er till klubbens egna tävlingar och ni betalar ingen startavgift.

Klubbens äldre skyttar är välkomna att delta i mån av funktionärsbemanning och plats. Platser lottas om nödvändigt bland dem av er som anmäler sitt intresse att delta. Lottningen kommer att ske på morgonen innan tävlingsstart och förtur ges till nya tävlande medlemmar. Klubbens seniorskyttar betalar en reducerad startavgift.

Kom ihåg att en tävlingsanmälan är bindande, det gäller såväl våra egna tävlingsarrangemang som andra. Om ni blir sjuka och inte kan starta ringer ni i god tid tävlingssekretariatet.

Ni som ska tävla, tänk på att vara på plats i god tid innan uppvärmning, gärna en timme före tävlingsstart.

 

Arrangemangen

Alla klubbens medlemmar är välkomna att hjälpa till vid tävlingsarrangemangen. Vi behöver hjälpas åt före under och efter tävlingarna.

Inför tävlingarna kallas medlemmarna till tävlingsmöten där vi bestämmer vilka som är tävlingsledare, skjutledare, domare, sekretariat, funktionärer etc. och vi går igenom vad som ska förberedas före tävlingarna.

Kom ihåg att klubben står som arrangör för de egna tävlingarna och att medlemmarna därför i första hand är funktionärer. Ni som är med och tävlar, såväl juniorer som seniorer, förväntas då också hjälpa till med arrangemanget.

 

//Tävlingskommittén

Uppdaterad: 31 JUL 2011 12:55 Skribent: Jonas Hultgren

Våra senaste mästerskapsarrangemang:

2021
Nordiska Ungdomsmästerskapen i bågskytte, "NUM" - 3 juli 2021

Logo NUM 2021

2017

 
2015

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

 

 

klart.se

Postadress:
BSK Sturarna - Bågskytte
Hågavägen 190
75263 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info