top of page
laura-crowe-XbxA3-Fn03E-unsplash.jpg

JUNIORTRÄNING I HÅGA

Välkomna 

Från torsdag 21 sep kl. 17:30-19:30 är juniorträning

 i Hågaby.

Hälsar Junioransvariga

Gittan, Ehlina och Lukas

 

 

Juniorläger 2023
Lägerschema 2023

Juniorträning torsdagar

 

Juniorträning torsdagar lite större text på rubriken och texten direkt under
På torsdagar mellan 17.30-19.30 är det instruktörsledd juniorträning. Vi tränar skjutteknik, har kul, tävlar, kör matchskjutningar och har ett kort teoripass varje gång. Inomhus skjuter vi i Hågaby och utomhus skjuter vi på skjutbanan i Ekebyboda.
Under sportlov, påsklov, sommarlov, jullov och röda helgdagar brukar det inte vara någon instruktörsledd juniorträning. Juniorer med egen nyckel får åka ner med målsman och träna. Junior utan nyckel kan fråga på Medlemsforumet på Facebook om någon annan skytt ska åka ner som har nyckel för att låsa upp.

 

 

Nyhet 3

Inomhuslägret i Hågaby

 

Lägret inomhus brukar vara i anslutning till tävlingen Lilla Sturepilen. Tävlingen är på lördagen och efter att tävlingen avslutats börjar lägret för juniorerna. Lägret brukar innehålla bl.a. teori, skjutning, film och samarbetsövningar. Efter lägret får varje junior en sammanfattning på teori samt ett diplom för väl genomfört läger. Lägret kostar ingenting för BSK Sturarnas juniorer.
Bra saker att ta med sig är bågskytteutrustningen (om du lånar båge får du låna den på lägret också), luftmadrass, kudde, extra kläder, inomhusskor, något spel vi kan spela tillsammans och ett glatt humör!
Juniorer som är under 12 år sover hemma, övriga får övernatta på luftmadrass i lokalen om de vill, ledarna sover över i klubblokalen under helgen.

 

 

Lilla Sturepilen

 

Lilla Sturepilen är en stående tävling som klubben arrangerar varje år i början på februari för juniorer på 12m och 18m. Ett perfekt tillfälle att skjuta din första tävling.

 

 

Contact

Utomhuslägret i Ekebyboda

 

Lägret utomhus brukar innehålla vad man ska tänka på när man skjuter utomhus, teori, materialkännedom, prickskytte, skogsskytte, tavelskytte, vattenkrig och annat skoj. Lägret kostar ingenting för BSK Sturarnas juniorer.
Bra saker att ha med sig; kläder efter väder, ombyte efter vattenkrig, bågskytteutrustning (om du lånar båge får du låna den på lägret också), luftmadrass, kudde, pump, bra skor för att gå i skogen, vattenflaska, solkräm, solhatt, myggstift, tält att sova i eller om du vill dela med en kompis.
Juniorer som är under 12 år sover hemma, övriga får övernatta på luftmadrass i tält om de vill, ledarna sover över i klubbhuset under helgen.

 

 

Halloweenfest

 

Rubrik: Halloweenfest lite större text på rubriken och texten direkt under
Någon gång under oktober eller november när det är som mörkast och ruggigast brukar vi ibland ha Halloweenfest. Festen brukar vara på lördagskvällen, som startar med middag. Sen blir det musik, skjutning, snacks och godis, skoj och skräck.
Man får komma utklädd med kläder och enbart smink – inga ansiktsmasker.

 

 

Logga - Sturarna genomskinlig (TIFF).tif
bottom of page