Nyheter från SBF

Svenska bågskytteförbundet

Gårdagens besked från regering och FHM innebär tävlingsförbud för alla, utom yrkesarbetande idrottare, alltså även barn och unga får nu inte tävla.

Förbundsårsmöte

(2021-02-24 21:15)
Den 17 april kl 13 inbjuder förbundsstyrelsen till Förbundsårsmöte(stämma). Även i år kommer den genomföras digitalt. I vilket format/program ber vi få återkomma om när vi närmar oss. Dokument inför årsmötet fylls på vartefter på avsedd plats.

Vi har förnärvarande tre domare med kontinental respektive internationell behörighet. Sofie Johansson, Skogen, Rolf Volungholen, Bollnäs och Jessica Larsson, Nora. De söker uppdrag för kommande säsong och tilldelas dem i början på året.

Nu är omgång 13(av 15) redovisad, och du kan hoppa med också. Fem bästa av femton räknas. OCH du får skjuta "ifatt" och fylla de veckor som saknas, de som genomför fem eller fler veckor deltar i vinstutlottningen.

Tränarkonferensen

(2021-02-16 09:41)
Vi vill passa på att tacka för all input som vi fick i samband med Tränarkonferensen. Allt material har sammanställts och presenteras nedan.

Efter överenskommelse med recurvelandslagets sponsor Stenvallsgruppen och SOK har förbundsstyrelsen beslutat ge fyra damskyttar arvode motsvarande en tänkt halvtidslön, lika för alla, under perioden 1 feb till 30 juni.

Uppdatering 4 feb.

Tränarkonferens

(2021-02-01 08:02)
För att skapa en gemensam syn​ för vad som krävs av en elitbågskytt och tränare? Vilka satsningar som vi tillsammans behöver göra för att nå målen?​

Årsrapporten

(2021-01-30 08:00)
Nu är det dags, den 31 jan måste den vara inskickad, i skrivande stund saknas 25 föreningar av 156! Skapas enkelt under Admin på föreningens hemsida

Under januari månad har vi fått två nya föreningar till vår familj: Nybro 3D BSK och Ängsviken BK.

Vi har nåtts av det tråkiga beskedet att vår hedersledamot Barbro Lundqvist har lämnat oss, 84 år gammal.

God Jul

(2020-12-24 07:40)