Nyheter från NSBF

Norra Svealands bågskytteförbund

TL Kvalitet AB organiserade en tävling i Norrtälje i helgen. Den första "riktiga" tävlingen sedan Corona-pandemins utbrott och sedan de nya regeländringarna trädde i kraft.

Den här veckan har vi haft vårt första möte med Utvecklingsgruppen för Beridet bågskytte i Norra Svealands Bågskytte Förbund! Vårt distrikt består av 14 föreningar och 6 av dem har Beriden verksamhet.

Eliten inom alla sporter, dvs de som försörjer sig på sin idrott, får från och med den 14 juni rätt att tävla över hela Sverige enligt besked från Folkhälsomyndigheten. Alla vi övriga ska hålla oss inom två timmar, den så kallade två-timmars regeln.

Val på årsmötet 2020

(2020-05-28 21:31)
På dagens årsmöte för NSBF valdes enhälligt Magnus Grabski, BSK Sturarna till ny ordförande. Nya i styrelsen är även Valerija Grigorjeva Enköpings BK och Sara Liljeström BSK Sturarna. VÄLKOMNA!

Stor representation av Distrikt Norra Svealand i den första deltävlingen av tre i Sverigecupen, tävlingen i Beridet bågskytte som rids på distans och på allas hemmabanor!

Årsmötet via Messenger

(2020-04-28 10:31)
Torsdagen den 28 maj kl 19:00 arrangeras NSBF årsmöte 2020 via Messenger

Ny klubb Nordupplands BK

(2020-04-28 10:23)
Välkomna Nordupplands Bågskytteklubb!

Skogs DM inställt 2020

(2020-04-24 08:46)
Styrelsen för BK Dalpilen beslutade ställa in Skogs- DM 9 augusti 2020.

SBF Stämma

(2020-04-18 18:59)
Stämman gjordes i år genom Teams. Alla 11 distrikten var med, bra jobbat Distrikten! En hel del gäster deltog även genom en länk på SBF hemsida. Teams fungerar om ALLA som ska prata använder headset, distriktsrepresentanterna skötte sig utmärkt!

På grund av utvecklingen av Coronaviruset är både Påskskyttet i Norrtälje, som skulle gå av stapeln i Påsk, och Pilracet i Tierp, planerad till i början på maj, inställda.

Oklart nu hur priserna delas ut då det nu inte är ok att åka runt till klubbarna.

På senaste telefonmötet för styrelsen i NSBF tilldelades Paul Raukas Leksands BSK utmärkelsen Årets nykomling för sitt enastående arbete med att ge distriktet fler än 50 medlemmar på kort tid. Grattis!

Inställd pga Corona

Tidpunkt och plats är utsedd för det första Distriktsmästerskapet i Beridet bågskytte i Norra Svealands Bågskytteförbund!

Nordiska Ungdomsmästerskapen i bågskytte, NUM

Logo NUM 2020