Nyheter från NSBF

Norra Svealands bågskytteförbund

Det blev BSK Sturarnas Richard Svensson, denna gången på lånade hästen Zambia, som i den tredje och avgörande deltävlingen av DM-upplagan 2020, åkte från Enköping som NSBF's Distriktsmästare i Beridet bågskytte.

Framgångar i Orkebo

(2020-09-14 13:52)
I helgen anordnade Nordupplands BK sin första officiella tävling på hemmabanan Orkebo utanför Tierp, där Distriktet fick flera fina topp placeringar! Samtidigt räknades också resultaten in till IHAA's lagtävling online, IHAA World Grand Prix 2020.

I helgen anordnade Christine Karlsson och Jimmie Bergkvist från Kallinge i Blekinge sin första tävling i Beridet bågskytte. Christine och Jimmie tävlar normalt för Ronneby BF och tyckte det var skönt att kunna tävla på hemmaplan.

Under tävlingen Solpilen, arrangerad av Enköpings Bågskytteklubb i samarbete med Rotbrunna Ryttarförening, som gick av stapeln i Rotbrunna utanför Enköping i helgen, utbildades två nya Domare i Beridet i Distriktet!

I helgen reds den andra delen av det Corona-anpassade Distriktsmästerskapet i Beridet bågskytte! Några deltog på plats vid tävlingen Solpilen, arrangerad av Enköpings BK, andra deltog från sina hemmabanor. Bågskytte för alla, överallt alltid.

År 2020 kommer att gå till historien som Covid-året och ingenting blev väl riktigt som någon hade tänkt sig. SM genomfördes dock för fjärde året i rad i Norrtälje med möjlighet för wildcards att delta.

I helgen reds den första delen av det Corona-anpassade Distriktsmästerskapet i Beridet bågskytte!

I helgen avslutades Sverigecupen, en tävling i tre delar i Beridet bågskytte, på distans, som ridits på allas hemmabanor.

TL Kvalitet AB organiserade en tävling i Norrtälje i helgen. Den första "riktiga" tävlingen sedan Corona-pandemins utbrott och sedan de nya regeländringarna trädde i kraft.

Den här veckan har vi haft vårt första möte med Utvecklingsgruppen för Beridet bågskytte i Norra Svealands Bågskytte Förbund! Vårt distrikt består av 14 föreningar och 6 av dem har Beriden verksamhet.

Eliten inom alla sporter, dvs de som försörjer sig på sin idrott, får från och med den 14 juni rätt att tävla över hela Sverige enligt besked från Folkhälsomyndigheten. Alla vi övriga ska hålla oss inom två timmar, den så kallade två-timmars regeln.

Val på årsmötet 2020

(2020-05-28 21:31)
På dagens årsmöte för NSBF valdes enhälligt Magnus Grabski, BSK Sturarna till ny ordförande. Nya i styrelsen är även Valerija Grigorjeva Enköpings BK och Sara Liljeström BSK Sturarna. VÄLKOMNA!

Stor representation av Distrikt Norra Svealand i den första deltävlingen av tre i Sverigecupen, tävlingen i Beridet bågskytte som rids på distans och på allas hemmabanor!

Årsmötet via Messenger

(2020-04-28 10:31)