Nyheter från NSBF

(2020-11-14 11:40)

Steg 1, INSTÄLLD!

(2020-11-01 20:44)

Det blev BSK Sturarnas Richard Svensson, denna gången på lånade hästen Zambia, som i den tredje och avgörande deltävlingen av DM-upplagan 2020, åkte från Enköping som NSBF's Distriktsmästare i Beridet bågskytte.

Framgångar i Orkebo

(2020-09-14 13:52)
I helgen anordnade Nordupplands BK sin första officiella tävling på hemmabanan Orkebo utanför Tierp, där Distriktet fick flera fina topp placeringar! Samtidigt räknades också resultaten in till IHAA's lagtävling online, IHAA World Grand Prix 2020.

I helgen anordnade Christine Karlsson och Jimmie Bergkvist från Kallinge i Blekinge sin första tävling i Beridet bågskytte. Christine och Jimmie tävlar normalt för Ronneby BF och tyckte det var skönt att kunna tävla på hemmaplan.

Under tävlingen Solpilen, arrangerad av Enköpings Bågskytteklubb i samarbete med Rotbrunna Ryttarförening, som gick av stapeln i Rotbrunna utanför Enköping i helgen, utbildades två nya Domare i Beridet i Distriktet!

I helgen reds den andra delen av det Corona-anpassade Distriktsmästerskapet i Beridet bågskytte! Några deltog på plats vid tävlingen Solpilen, arrangerad av Enköpings BK, andra deltog från sina hemmabanor. Bågskytte för alla, överallt alltid.

År 2020 kommer att gå till historien som Covid-året och ingenting blev väl riktigt som någon hade tänkt sig. SM genomfördes dock för fjärde året i rad i Norrtälje med möjlighet för wildcards att delta.

I helgen reds den första delen av det Corona-anpassade Distriktsmästerskapet i Beridet bågskytte!

E-post: info@sturarna.se