JSM 2017 TAVLA: Dags att bygga fler buttar

22 MAJ 2017 11:15
Inför JSMs taveltävling har klubben bestämt att investera i nya buttar och vi behöver bygga 30 nya buttställningar.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2017 14:18

JSM 2017 - TAVLA

Dags att bygga fler buttar!

Inför JSMs taveltävling har klubben bestämt att investera i nya buttar så att klubben, vid tävlingstillfället, har tillgång till 60 fullstora tävlingsbuttar. Vi har idag 30.
Pilfång och backstop är beställda, men vi behöver bygga 30 nya buttställningar.

Planen är att ordna några arbetskvällar (vardagar) samt någon arbetsdag (en lördag el. söndag), för bygget.  Vi håller till i Hågaby och buttarna förvaras sedan där fram till JSM.

• Ta med egna verktyg och maskiner, främst skruvdragare, men gärna även sticksåg och cirkelsåg.
    Vid arbetsdagen för buttbygge i höstas hade vi brist på skruvdragare, se till att ta med egen, då går arbetet fortare.

De buttställningar vi byggde i höstas finns nu i Ekebyboda, under presenning på tavelbanan. Dessa ska transporteras in till Hågaby för komplettering och förvaring fram till tävlingen. Meddela gärna om du har släpvagn och kan vara med och köra buttarna till Hågaby.

• Befintliga buttar behöver bl.a. kompletteras med krokar för back stop resp. linor för förankring, samt infästning  vindflagga, tavlenummerskylt, resultatmarkeringsskylt etc.

Material är beställt och kommer att finnas i Hågaby inför arbetsdagarna.

Datum och tider

Datum för arbetskvällar i Hågaby:

Tisdag 30 maj

Onsdag 31 maj

Onsdag 7 juni

Tid från kl. 18:00.

ANMÄLAN: Meddela via denna länk om du kan komma och vilka verktyg du kan ta med dig.

Vi börjar så.
Är vi inte klara efter dessa tre arbetskvällar får vi boka in fler tider inkl. arbetsdag någon helg.