Corona-korren i fält och 3D

06 APR 2020 20:48
Under vecka 15-25 pågår Corona-korre i fält respektive 3D.
  • Uppdaterad: 06 APR 2020 20:48

Rapportera själv ditt resultat via https://resultat.bagskytte.se/
Längst upp på sidan finns knappar för Corona-Korren fält respektive 3D.
Läs mer om upplägg och regler nedan:

Corona-Korren, Fält

Den här korren är startad för att bibehålla aktiviteter i brist på tävlingar, som ska bedrivas på föreningsnivå för att möjliggöra en rolig träningsverksamhet under rådande omständigheter.
Reglerna är simpla, 12 mål, märkt, fält. Inga specifika krav på bantyp. Tavelbana är ok. Ett resultat/bågskytt och klass per vecka. Du kan med andra ord tävla i flera klasser..!
Kostnad 5kr/resultat, faktureras föreningen efter avslutad serie.
Corona-Korren, Fält pågår mellan v.15-25
Dina fem bästa resultat räknas individuellt, men alla resultat kan komma att räknas in i olika tävlingsformer som kommer att formas under tid. Så passa på att skjut mycket, men framförallt få med dig dina klubbkamrater!
Eftersom det är Corona-tider finns inget krav på samling, utan du kan skjuta enskilt. Tänk på att tvätta händerna!

Corona-Korren, 3D

Reglerna är simpla, 12 mål, 3D. Inga specifika krav på bantyp.
Kostnad 5kr/resultat, faktureras föreningen efter avslutad serie.
Corona-Korren, 3D pågår mellan v.15-25