Lag till Allsvenskan 2013/2014

06 SEP 2013 09:18
BSK Sturarna har i år igen anmält lag till Allsvenskan, tävlingen där klubblag bestående av en barebow-, en compound- och en recurveskytt möter varann i spännande matcher.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2013 09:35

De anmälda lagen delas in i grupper efter geografiskt läge så att avstånden mellan matcherna blir så korta som möjligt - alla lag i gruppen arrangerar en hemmamatch.

När matcherna ska avgöras och var bestäms inom gruppen, första matchen brukar bli någon gång vid månadsskiftet november/december. Finalen, där de bästa lagen från respektive grupp möts, kommer troligen att skjutas i samband med Senior-SM inomhus.

Förra säsongen kom BSK Sturarna för första gången till final och slutade på en total femte plats. Hoppas på bra resultat och roliga tävlingar även denna säsong!

Mer information om grupper, motståndare och tävlingsdagar kommer när det börjar närma sig.

Nordiska Ungdomsmästerskapen i bågskytte, "NUM" - 3 juli 2021