Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdag / Profilkläder / Juniorträning / Juniorsektion

07 SEP 2015 23:19
Nyhetsbrev från styrelsen angående Arbetsdag, Profilkläder, Juniorträning och Juniorsektion
  • Skapad: 07 SEP 2015 23:19

 

Arbetsdag:
Hösten har kommit och det innebär att vi måste göra ett sista ryck utomhus i Ekebyboda, samt ett första ryck inomhus i Hågaby.
Arbetsdag är planerad till 19 september med start 09.00. Här kan man välja om man vill hjälpa till ute i Ekebyboda, våran utomhus anläggning eller i Hågaby där vi har våran inomhus anläggning.
I Hågaby: Här kommer vi behöva hjälp främst med att riva en gipsvägg mellan köket/fikarummet och skjuthallen, med tillhörande storstädning av lokalen.
I Ekebyboda: Här kommer fokus ligga på att renovera våra utomhusbuttar. Packa om buttarna så att pilarna inte går rakt igenom. Byta ut presseningen som är skydd mot väder och vind. Som många har märkt så är det stora hål i de, samt att de hänger på sniskan. Då har buttarna inge vidare skytt mot vädrets makter.
Leta fram oömma kläder och ta med verktygslådan. Ju fler vi är som hjälps åt ju fortare kommer det bli klart. Har du en släpvagn stående hemma. Haka på den på bilen och kom. Gipsskivor och gammalt material från buttarna behöver köras till återvinningen.
Profilkläder:
Önskemål har kommit om profilkläder. Främst då jacka alternativt en regnjacka. Här har klubben startat ett samarbete med TAG Reklam och arbetat fram en sorts jacka med huva och en utan huva. Samt en fleeceväst för de som önskar sådan. Det är från samma företag vi nu kommer ta en beställning av våra tävlingströjor också. TAG Reklam är det företag som förövrigt trycker upp de flesta kläderna som Svenska Bågskytte Förbundet använder i officiella sammanhang.
 
Juniorträningar:
Förändringar kommer ske rörande dagar då juniorerna har träning. På måndagar 18 - 20 är det nybörjarskolan som har träning. På torsdagar 18 - 20 kommer det vara träning för juniorer som har gått nybörjarskolan och behöver fortsatt träning med instruktörer, avståndet kommer vara främst 12 meter. Utöver det finns juniorträning på söndagar 10 - 12 som Rainer håller i.
Som nybörjare inom bågskytte så har det slagit mig vilken kamratgemenskap det finns inom bågskyttevärlden. Även om man tränar / tävlar mot varandra så finns det ändå en kamratskap att man vill hjälpa varandra. Som ny så har man ett otroligt kunskapssug, man vill bli ännu bättre. Därför blir jag väldigt glad när andra mer erfarna tar sig tid att hjälpa mig bli en bättre bågskytt. Jag vill komma med en uppmaning till oss alla. Var inte blyg för att dela med dig av din kunskap för att hjälpa andra att bli en bättre bågskytt.
Juniorsektionen:
Tisdagen 15 september klockan 19.00 i våran inomhuslokal i Hågaby så kommer Gittan och Anneli ha ett uppstartsmöte för ungdomssektionen.
2015-09-06
Magnus Grabski
Ordförande BSK Sturarna

 

Skribent: Jonas Hultgren

Våra senaste mästerskapsarrangemang:

2021
Nordiska Ungdomsmästerskapen i bågskytte, "NUM" - 3 juli 2021

Logo NUM 2021

2017

 
2015

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

 

 

klart.se

Postadress:
BSK Sturarna - Bågskytte
Hågavägen 190
75263 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info