Medlemsmöte inför 3D SM

19 MAJ 2015 20:49
BSK Sturarna kallar till medlemsmöte angående att klubben arrangerar 3D SM den 15-16 augusti 2015. Mötet sker i Ekebyboda tisdag 16 juni kl 19. Välkomna!
  • Skapad: 19 MAJ 2015 20:49

Under mötet kommer alla arbetsgrupper att redovisa hur långt man har kommit med planeringen, samt informera om vad man behöver hjälp med före, under och efter tävlingen.

Vi räknar med att det totalt kommer upp till 500 skyttar till den här tävlingen, en tävling som kommer ge en rejäl intäkt till klubben.

Tävlingsledare är Uwe Klosa (This is a mailto link)

Redan nu efterlyses om det är någon som har tillgång eller kontakter angående följande saker: Partytält, stora skärmar, fyrhjuling, stor grill, layout till informationsbroschyrer, samt tryckeri. Hör av er till Uwe Klosa isåfall.

Under tävlingen så kommer det behövas hjälp som t.ex. inskjutning, sekretariatet, parkeringsvärdar, prova-på-instruktörer, servering/försäljning, fotograf, banläggning, speaker, renhållning/städ, värdar för Ulls 3D, allt-i-allo.

Två stora intresselappar kommer att sättas upp ute i Ekebyboda, där man kan skriva upp sig på de olika dagarna samt de olika områdena som man kan hjälpa till med.

//Mvh, Magnus Grabski, Ordförande BSK Sturarna

Arbetsgrupperna är: