Medlemsmöte

12 MAJ 2010 14:38
Samtliga medlemmar i BSK Sturarna inbjuds till medlemsmöte i Ekebyboda tisdagen den 25 maj kl. 18:30 för att diskutera utvecklingen av medlemmarna och klubbens verksamhet.
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2010 14:55

BSK Sturarna har under senare år växt och fått allt fler medlemmar. Vi har fler som tränar än på många år, men trots det väldigt få tävlande skyttar. Vad beror det på? Vad tror ni, klubbens alla medlemmar? Vad behövs för att få fler att börja tävla? Vill våra medlemmar tävla? Hur kan vi hjälpa varandra att komma igång?

Intresset för klubbens nybörjarskola är stort och många vill fortsätta, men hur får vi våra skyttar att utvecklas och stanna kvar i klubben efter avslutad nybörjarskola? Vad anser ni? Vad fungerar bra och vad kan förbättras? Hur kan våra erfarna medlemmar bidra med sin kunskap och hur kan våra nyare medlemmar bidra till utvecklingen? Hur kan vi göra det enklare att fråga varandra om hjälp, med skyttet, med trimning, ny sträng o.s.v.?

Frågan är alltså - vad kan vi tillsammans, nya som gamla medlemmar, göra för att driva klubben framåt, få fler medlemmar att engagera sig, hjälpa varandra att utvecklas inom bågskyttet och i förlängningen få fler tävlande skyttar och en mer levande verksamhet?

Nya som gamla medlemmar, kom till Ekebyboda och diskutera! Ni som inte kan närvara vid mötet, skicka gärna förslag och idéer via e-post till This is a mailto link, men försök hellre närvara då en diskussion är mer meningsfull.

Klubben bjuder på grillat och fika under mötet

Välkomna

//Styrelsen