Korren omgång 6

30 JAN 2013 10:55
Resultaten från Korrens omgång 6 finns nu uppe.
  • Skapad: 30 JAN 2013 10:55

Först en sammanfattning av resultaten i Seniorkorren:

Barebow (division 3): BSK Sturarna (Stig-Lennart Gunnarsson, Celina Hongslo och Agneta Lundberg) mötte Stallholmens BK, en match som Stallarholmen vann med 748-657. I sjunde och sista omgången möter barebow-laget (6:a) Borås BS (3:a).

Compound (division 1): Ingrid Olofsson, Jari Hjerpe och Johan Perers mötte BS Kil, och förlorade med 859 mot Kils 872p. BSK Sturarnas lag ligger nu kvar på en åttonde och sista plats inför sjunde och sista omgången. I omgång 7 möter de Åtvidabergs BSK, som inför sista omgången ligger knappt före på en sjunde plats.

Långbåge (division 3): Långbågelaget mötte Umeå BK i den sjätte omgången, en match som vårt lag för veckan (Jan-Olof Salminen, Pär Eklund och Roland Grönroos vann enkelt med 735-424. Vårt långbågelag ligger nu på en fin andra plats i tabellen inför sista omgången. De har dock ingen chans att hota ledande IF Karlsvik, däremot är det tätt mellan placeringarna bakom. I sista omgången möter de Skellefteå BK, som ligger sjua.

Recurve (division 1): Mikael Anderle, Sören Ellesjö och Patrik Armuand vann mot veckans motstånd Finspångs BSK med 830-797p. Inför sista omgången ligger recurvelaget på sjätte plats. I sista omgången möter de tabellfemman Luleå BS.

Juniorresultat från omgång 6:

HB 10

59. Kasper Köhler 127p (totalt 578p)

DLB 16

6. Saga Edling 223p