Korren omgång 6

01 FEB 2012 10:17
Resultaten från sjätte, och därmed näst sista, omgången av korren har nu kommit.
  • Skapad: 01 FEB 2012 10:17

Nedan följer en liten sammanställning av hur det gick för våra lag i den här omgången och hur de ligger till totalt.

Compound (division 1): BSK Sturarnas lag (Jari Hjerpe, Ingrid Olofsson och Johan Perers) mötte denna vecka BS Kil. Sturarna "vann" matchen med 858-857, men detta räknas som oavgjort i korrens värld, så ett poäng till varje lag. Sturarna håller sig kvar på sin sjätte plats i tabellen, i sjunde och sista omgången möter de Skogens IF 1.

Fristil (division 1): Mikael Anderle, Patrik Armuand och Jan-Olof Salminen vann matchen med 824-805, Finspångs BSK stod för motståndet den här veckan. Sturarna behåller sin fjärde plats, en poäng efter trean Luleå BS som de ska möta i sjunde och sista omgången. Spänningen stiger!

Klassiskt (division 2): Eftersom den här gruppen innehåller 9 lag, och det bara är sju omgångar, är det varje vecka ett lag som möter två olika lag. I omgång 6 var det Sturarnas tur, de (Johan Lauritz, Marko Rohlin och Agneta Lundberg) mötte då både Nykvarns BK 1 och Grimslövs AIF. Tyvärr förlorade de både dessa möten, 590-725 mot Nykvarn och 590-801 mot Grimslöv. Sturarna behåller sin åttonde plats i tabellen. I sista omgången möter de Stallarholmens BK.

Långbåge (division 3): Även i långbåge innehåller gruppen 9 lag, och det var Sturarnas tur att möta två i samma omgång. Sturarnas lag (Pär Eklund, Jan-Olof Salminen och Johan Lauritz) mötte de båda topplagen i tabellen Alingsås BK och Varbergs BK. Matchen mot Alingsås förlorade de med klara 791-725 och mot Varberg förlorade de också, med med jämnare siffror - 739-725. Sturarna behåller sin tredje plats och i sista omgången väntar Östersunds BK 2.

Den som vill läsa mer om resultaten kan göra det här.