Korren omgång 5

25 JAN 2012 21:18
Dags att sammanfatta korrens omgång 5!
  • Skapad: 25 JAN 2012 21:18

Nu ska vi se, så här gick det för BSK Sturarnas olika lag i femte omgången:

Compound (division 1): Ingrid Olofsson, Jari Hjerpe och Johan Perers mötte Trelleborgs BK, Trelleborg vann matchen med 884 mot 869p. Förlusten flyttade ner Sturarna ett steg i tabellen från femte till sjätte plats.

Fristil (division 1): Sturarnas lag (Mikael Anderle, Patrik Armuand och Jan-Olof Salminen) fick hårt motstånd av divisionsledaren Karlsvik IF som vann med 875-817p. Sturarnas lag ligger därmed kvar på förra veckans fjärdeplats totalt.

Klassiskt (division 2): Laget för veckan - Jonas Öhr, Stig-Lennart Gunnarsson och Agneta Lundberg, mötte i den femte omgången Katrineholms BK. Katrineholm gick segrande ur striden och vann matchen med 700-673. Sturarna ligger kvar på åttonde plats i tabellen.

Långbåge (division 3): Pär Eklund, Jan-Olof Salminen och Johan Lauritz mötte Linddome BK 2 och vann med 705-646p. Denna femte seger av fem möjliga håller kvar Sturarnas lag på tredje plats. Spänningen stiger inför de avslutande två omgångarna!