Korren omgång 2

08 DEC 2011 21:10
Nyfiken på hur det gick för BSK Sturarna i korrens omgång 2?
  • Uppdaterad: 08 DEC 2011 21:51

Resultat i korthet för BSK Sturarnas fyra lag:

Compound (division 1): Ingrid Olofsson, Jari Hjerpe och Johan Perers mötte denna gång Lindome BK. Lindome gick segrande ur striden med sina 869p mot 858p. BSK Sturarnas lag ligger nu på en sjätte plats (åtta lag totalt) efter två skjutna omgångar.

Fristil (division 1): Mikael Anderle, Stefan Alveblad och Jan-Olof Salminen mötte också de Lindome BK. Sturarna sköt 817p mot Lindomes 843p och återfinns också de på en sjätte plats (av åtta) i tabellen.

I klassiskt (division 2) mötte Stig-Lennart Gunnarsson, Magdalena Grün och Agneta Lundberg BSK Edsbyns lag. Nuvarande tabelltvåan Edsbyn vann matchen med 769p mot 648p. Sturarnas lag ligger nu sjua (av nio lag) efter två skjutna omgångar.

Långbågelaget (division 3), som denna vecka bestod av Pär Eklund, Jan-Olof Salminen och Johan Lauritz mötte Skellefteå BK och vann matchen med hela 707p mot Skellefteås 612p. Detta var lågebågelagets andra seger av två möjliga och den placerar dem på en fin tredje plats bland divisionens nio deltagande lag.

Den som vill läsa mer om övriga korreresultat kan hitta dem här!