Korren igång igen

18 JAN 2012 10:14
Förra veckan nystartade korren efter juluppehållet med omgång 4.
  • Skapad: 18 JAN 2012 10:14

Nu har resultaten efter korrens fjärde omgång kommit. Resultat för våra lag:

Compound (div 1): Laget (Ingrid Olofsson, Jari Hjerpe och Johan Perers) mötte Södertälje BF och vann matchen med 857-853. Vinsten gjorde att laget klättrade från sjätte till femte plats i tabellen.

Fristil (div 1): Veckan lag var Mikael Anderle, Patrik Armuand och Jan-Olof Salminen och motståndet stod BK Pantern för. Matchen slutade 809-709 till Sturarnas fördel, som därmed lgger kvar på förra omgångens fjärde plats totalt.

Klassiskt (div 2): BSK Sturarnas klassiska lag den här omgången var Magdalena Grün, Johan Lauritz och Agneta Lundberg. De mötte Upplands Väsby BF som vann matchen med 691p mot Sturarnas 604p. Förlusten gjorde att vårt lag åkte ner en placering - från sjunde till åttonde plats.

Långbåge (div 3): Pär Eklund, Jan-Olof Salminen och Johan Lauritz mötte Wij BS 2 och vann med 710-678. Vårt långbågelag ligger därmed kvar på sin fina tredjeplats på samma poäng som de första två lagen i serien, dock med ett lägre antal skjutna poäng totalt.

Läs gärna mer om resultaten efter omgång 4 här!