Korren efter omgång 1

27 NOV 2012 20:42
Nu är korren 2012/2013 äntligen igång. BSK Sturarna har i seniorkorren lag i barebow, compound, långbåge och recurve.
  • Skapad: 27 NOV 2012 20:42

Resultat för BSK Sturarnas lag i seniorkorren:

Barebow (division 3): Jonas Öhr, Stig-Lennart Gunnarsson och Agneta Lundberg vann första omgången mot Upplands Väsby BF med 712-650. Segern placerar laget på en tredje plats i tabellen som består av 8 lag totalt.

Compound (division 1): Laget var tyvärr inte fulltaligt i första omgången, Jari Hjerpe och Ingrid Olofsson förde därför en ojämn kamp mot Bollnäs BK 1. Bollnäs vann enkelt med  856-576. Laget ligger därmed på en klar åttonde och sista plats i tabellen efter en omgång. Hoppas på fulltaligt lag kommande veckor!

Långbåge (division 3): Vårt lag första veckan (Jan-Olof Salminen, Pär Eklund och Johan Lauritz) förlorade knappt med 707-719 mot IF Karlsvik. Sturarnas poäng var dock bäst bland de förlorande lagen vilket placerar dem på femte plats.

Recurve (divison 1): Laget, som bestod av Mikael Anderle, Jan-Olof Salminen och Fredrik Wåhlin, mötte Järnvägens IF 1 i omgång 1. Järnvägen vann med 833 mot Sturarnas 808p. Vårt lag delar sjätteplatsen i tabellen med Finspångs BK.

Resultaten från juniorkorren var i skrivande stund ännu inte publicerade, återkommer med dessa senare.

Resultat seniorkorren