Korren 2011/2012 avgjord

11 FEB 2012 21:56
Omgång 7 har nu avslutat årets korreserie. Nyfiken på hur det gick för BSK Sturarnas fyra lag?
  • Skapad: 11 FEB 2012 21:56

Här finns nu en liten sammanställning över hur det gick i sista omgången, totalt, samt vilka skyttar som deltagit i lagen under 2011/2012 års korreserie:

Compound (division 1): Laget vann över Skogens IF 1 med siffrorna 864-853. Vinsten ledde till avancemang från sjätte till femte plats i tabellen (av totalt 8 lag). BSK Sturarnas lag bestod även denna vecka av Ingrid Olofsson, Jari Hjerpe och Johan Perers.

Fristil (division 1): Fristilslaget ( Mikael Anderle, Patrik Armuand och Jan-Olof Salminen) fick se sig slagna av Luleå BS med 856-827. De slutade därmed på en total fjärde plats, direkt efter just Luleå, efter sjunde och sista omgången. Även här betod serien av 8 lag. I fristilslaget har olika kombinationer av Mikael Anderle, Stefan Alveblad, Patrik Armuand och Jan-Olof Salminen representerat klubben.

Klassiskt (division 2): Johan Lauritz, Jonas Öhr och Marko Rohlin mötte på pappret Stallarholmens BK, en "match" som de automatiskt vann då motståndarna inte skickat in några resultat. Trots bristen på motstånd tål det att nämnas att de sköt 666p, för övrigt lagets näst högsta genom serien. Sturarnas lag slutade på en åttonde plats av nio. I laget ingick under säsongen Stig-Lennart Gunnarsson, Magdalena Grün, Pär Eklund, Agneta Lundberg, Jan-Olof Salminen, Johan Lauritz, Jonas Öhr och Marko Rohlin.

Långbåge (division 3): Veckans långbågelag (Pär Eklund, Jan-Olof Salminen och Johan Lauritz) gick en jämn match mot Östersunds BK 2. Matchen slutade 697-693 till Sturarnas fördel, dock räknas den som avgjord i korren när det skiljer 4 p eller mindre mellan lagen. En poäng till vardera laget alltså och Sturarna slutar på en finfin tredje plats (av 9), endast slagna av segrande Alingsås BK och tvåan Varbergs BK. De som ingick i Sturarnas lag var: Pär Eklund, Roland Grönroos, Johan Lauritz och Jan-Olof Salminen.

Ni som inte riktigt fått nog av korre-resultat kan läsa detaljerna om samtliga skjutstilar och divisioner här!