Köp- & säljkväll torsdag den 22 oktober

12 OKT 2009 14:29
Vi bjuder åter in nya och gamla skyttar till bågskyttemarknad i klubbens lokaler i Hågaby.

• Skapad: 12 OKT 2009 14:29

Köp- & säljkväll torsdag den 22 oktober kl: 19.00 i Hågaby

Vi hoppas att ni som har utrustning liggande som inte längre används tar chansen att sälja era saker vidare. Vi vill kunna ge främst klubbens nya medlemmar möjlighet att köpa bra begagnad utrustning, men alla medlemmar är förstås välkomna att både köpa och sälja.

Många har kanske saker och ting liggande som kan säljas vidare? Pilar, skjuttröjor, armskydd, den gamla bågen, en för stor tab, det lilla regnstället, kikaren eller verktygssatsen? Kort sagt alla prylar som kan komma till användning för en bågskytt. Ta chansen att få dem sålda på torsdag!

I Säljeslistan kan ni se saker som finns till salu bland klubbens medlemmar.
Ni som vill kan få era saker publicerade i Säljeslistan inför Köp- & säljkvällen, ta kontakt med klubbens sekreterare Jonas Hultgren: This is a mailto link senast söndag 18 oktober så hinner listan uppdateras innan torsdag. Ange namn, produkt och önskat pris.
Ni som redan har saker till salu i listan får också gärna ta er en titt så hinner vi stryka saker som ni redan sålt, meddela Jonas Hultgren.

För att medlemmarna ska hinna se i förväg vilka saker som finns till salu, vore det bra om vi kunde hjälpas åt att uppdatera innan torsdag. Uppdaterad lista kommer då att publiceras på hemsidan och skickas till medlemmarna via e-post.

Varmt välkomna!

//Styrelsen