Juniorer till Allsvenskan

14 OKT 2016 21:55
I år kommer BSK Sturarna ha två deltagande lag i Allsvenskan - ett junior- och ett seniorlag.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2016 22:18

Som första klubb i Sverige har nu BSK Sturarna ett lag bestående av enbart juniorer som kommer tävla i Allsvenskan 2016/2017, utöver det ordinarie laget. Lagkapten för seniorlaget är Ingrid Olofsson och för juniorlaget Mikael Anderle.

Varje lag består av tre skyttar: en recurve-, en compound- och barebow-/långbågeskytt. Barebowskytt kan ersättas en skytt som skjuter långbåge.

Tanken är att utmana seniorerna men även erbjuda juniorerna en spännande och intressant tävlingsform, samt att även sporra andra klubbar att ställa upp med rena juniorlag.

Är Du intresserad av att vara med i någon av lagen. Kontakta antingen Ingrid eller Mikael. OBS! Tävlingslicens är ett krav!

Mer information om Allsvenskan 2016/2017