Befattningsbeskrivningar

02 MAR 2012 10:33
Befattningsbeskrivningarna som styrelsen bearbetade och upprättade inför årsmötet finns nu på hemsidan.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2012 10:41

Syrelsen har under hösten 2011 och vintern 2012 bearbetat  befattningsbeskrivningar för samtliga poster och klubbfunktionärer som väljs vid årsmötet.

Befattningsbeskrivningarna ligger till grund för arbetsfördelningen inom föreningen och redovisar vilket ansvar som respektive klubbfunktionär har.

Ni som blev valda till en post vid årsmötet bör läsa beskrivningen, övriga medlemmar kan läsa beskrivningen för att på så vis se vem som kan förväntas göra vad inom föreningen.

Medlemmarnas synpunkter på befattningsbeskrivningarna är välkomna och meddelas styrelsen som fattar beslut om eventuella förändringar.

Ni hittar Befattningsbeskrivningarna här: