Årsmötet 2010 närmar sig

10 DEC 2009 23:03
Årsmötet 2010 kommer att hållas torsdag 18 februari.
Här finns information till medlemmarna om vad som gäller inför mötet.
  • Uppdaterad: 11 DEC 2009 09:05

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ. I föreningens stadgar anges utförligare vad som gäller för medlemmarna och årsmötet. I Hågaby finns stadgarna tillgängliga, ta gärna ett ex.

Kallelse

Formell kallelse och dagordning för årsmötet ska finnas hos medlemmarna senast tre veckor före mötet, d.v.s. torsdag 2010-01-28.

Förslag och motioner:

Alla medlemmar har möjlighet att lämna förslag, motioner, till årsmötet. Om ni har förslag går det bra att skicka dem till styrelsens sekreterare, Jonas Hultgren, This is a mailto link. Det går också bra att lämna förslagen i förslagslådan i kapprummet i Hågaby.

Förslag och motioner ska vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före mötet, det betyder att ni lämnar in förslagen senast torsdag 2010‑01‑21.

Tänk på att beslut i fråga av större ekonomisk betydelse för föreningen eller medlemmarna inte får fattas om den finns inte med i kallelsen till årsmötet. Förslag om stadgeändring eller förslag av väsentlig betydelse för föreningen eller dess medlemmar ska anges i kallelsen.

Valberedningen:

Valberedningen tar fram namnförslag för de poster som är uppe till omval eller nyval vid årsmötet .

Valberedningens förslag ska meddelas medlemmarna senast tre veckor före mötet och kommer därför att presenteras i förslag till dagordnig för mötet som sänds ut med kallelsen. Ta gärna kontakt med Valberedningen om ni känner att ni vill engagera er i föreningen och står till förfogande vid årsmötet.

//Styrelsen