Arbetsdagar i Ekebyboda

30 MAR 2011 16:09
Lördag-söndag 16-17 april är det arbetdagar i Ekebyboda, främst för att komma vidare med klubbstugan. Det kommer vara mycket att göra - alla behövs!
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:06

Lördag 16 april, program:

Kl. 10; Startmöte: Vi går igenom vad som ska göras under arbetsdagen och beskriver byggplanerna för stugan så att alla vet vad som gäller, vad är målet och hur börjar vi. Se till att komma i tid till mötet. Vi delar upp oss i grupper och fördelar arbetet.

Målet med stugbygget under helgen är att resa taket på stugan. På hemsidan kan ni se en illustration över hur stugan är tänkt att se ut:

Klubbstugan - bygget

Samtidigt behöver tavelbanans buttar ses över och bl.a. renoveras med nya presenningar, nya foder och fyllas med ny treetex.

Om vi blir tillräcklig många och hinner, kan även tävlingsförberedande arbete påbörjas, t.ex. banorna i skogen, limma tapeter, laga 3D-djur m.m.
Men fokus är denna gång som sagt stuga och buttar.

Medtag gärna egna snickeriverktyg till arbetsdagarna om ni har.