Årsmöte

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ och hålls före utgången av februari månad på tid och plats som styrelsen bestämmer.

Vid Årsmötet är det medlemmarna som tillsammans fattar besluten.

Årsmötet väljer föreningens styrelse och årsmötet fattar beslut om föreningens verksamhet. Årsmötet kan besluta om ändringar i föreningens stadgar och det är årsmötet som fastställer föreningens medlemsavgifter.

Mer om hur årsmötet går till och vilka frågor som ska avhandlas kan du läsa i föreningens stadgar. Därutöver kan såväl medlem som styrelsen avge förslag att behandlas av årsmötet. Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet. Styrelsen skall därefter till årsmötet avge skriftligt yttrande över förslaget och årsmötet fattar beslut i frågan.

MOTION:
Om du har ett förslag till årsmötet skickr du det till styrelsen här:

Notera att beslut i fråga av större ekonomisk betydelse för föreningen eller medlemmarna inte får fattas om den inte finns med i kallelsen till mötet.

Uppdaterad: 06 JAN 2018 22:44

BSK Sturarna arrangerar NUM 2020