Ulf Nilsson har lämnat oss

15 JAN 2019 21:40
Det är med stor sorg vi tar emot beskedet att vår trogne medlem och vän Ulf "Uffe" Nilsson tyvärr har lämnat oss. Han var med i BSK Sturarnas begynnelse och var en trogen skytt som alltid ställde upp för klubben och dem han höll av.
  • Skapad: 15 JAN 2019 21:40

I sin ungdoms dagar var han en aktiv tävlingsskytt, främst inom skogsskytte som var hans passion.  På 1990 talet var han även tränare åt några juniorskyttar som fick stora framgångar. Han var aktiv i styrelsen i många år och även i byggandet av klubbstugan ute i Ekebyboda. En annan passion han hade var att lägga skogsbanor.

För långt och troget ideellt arbete inom bågskyttet sedan 1961 tilldelades Ulf den högsta utmärkelsen - SBF’s hedersmedalj i guld, även kallad Klas Lundin medaljen. Medaljen delades ut under årsmötet 2016.

Ulf var sympatisk, godhjärtad och hade alltid nära till skratt, skämt och kramar. Vi kommer sakna dig och tack för allt.

Begravningen äger rum i kretsen av de närmaste.

BSK Sturarna arrangerar NUM 2020