Det haglar klubbrekord!

2017-09-24 12:26
Klubbrekorden utomhus och inomhus är nu uppdaterade på nytt sedan idag, 24 september. Det har glädjande nog slagits väldigt många rekord både ute och inne, fantastiskt!
  • Uppdaterad: 2017-09-24 12:29

Nytt system för inrapportering av klubbrekord är under bearbetning.

Under tiden görs arbetet manuellt med hjälp av de mail om rekord som ni skickar in till klubbrekordansvarig via This is a mailto link. Alla rekord rapporteras dock inte in på detta sätt, utan kommer in i listan genom att jag har gått igenom resultatlistor från tävlingar.

Vid fel i listorna, eller om rekord helt saknas i listor, skicka ett mail till This is a mailto link så jag kan korrigera listorna. GLÖM INTE att ange namn, klass, tävlingsrond, resultat, datum och tävlingsarrangör i mailet, en länk till aktuell resultatlista är också till stor hjälp.

Tävla på, det finns många klubbrekord att kämpa om! Lycka till!

Vårt senaste SM-arrangemang:

3DSM 2015