Utvecklingsgruppen

2018-01-08 15:23
För att hjälpa skyttar, både juniorer och seniorer, som kommit längre i sin utveckling och som vill satsa mer på sitt bågskytte erbjuder vi träning i ”Utvecklingsgruppen”.
  • Uppdaterad: 2018-01-08 21:30

Instruktörstid till skyttar som kommit längre i sin utveckling har blivit svår att hinna med under ordinarie träningspass när skyttarna är många och när behoven, från nybörjarnivå till satsande tävlingsskytt, varierar stort.
Därför inför vi en särskild träningstid på torsdagar med syfte att erbjuda instruktörsstöd för de skyttar som vill satsa mer

Utvecklingsgruppen är inte en elitgrupp, alla medlemmar fr.o.m. 13-klass är välkomna. Men för att delta i Utvecklingsgruppens träning ska du tävla aktivt, ha höga ambitioner, träna ofta och vilja utvecklas.

Vi ställer en del krav på motprestation, men utvecklingsgruppen är tillgänglig för alla tävlande medlemmar, läs mer i den långa beskrivningen av upplägget, där hittar du även länk till anmälan.

Länk: UTVECKLINGSGRUPPEN

Arbetet med Utvecklingsgruppen smög, haltande igång redan förra terminen men nu gör vi en ordentlig omstart.

Första träningstillfället sker på torsdag 11 januari 2018, kl. 19.30.

Det betyder också att träningstiderna på torsdagar påverkas hädanefter. Vanlig instruktörsledd träning sker från kl. 18.00 till kl. 19.30, utan paus. Fikar gör ni när passet slutar, kl. 19.30 till 21.00 tränar Utvecklingsgruppen.

Våra senaste SM-arrangemang:

3DSM 2015