NYA TIDER

2018-01-30 18:02
Vi har brist på instruktörer i klubben och måste därför försöka hitta nya sätt att lägga upp våra träningstillfällen. Träningstiderna på tisdagar och torsdagar påverkas därför.
  • Uppdaterad: 2018-01-30 18:02

Instruktörerna har hållit möte och kommit fram till ett förslag som innebär att instruktörsledd junior- och seniorträning slås samman och flyttas till torsdagar, samt att Utvecklingsgruppens träningstid flyttas till tisdagar, kl. 19.15 (efter fikapaus).

Förutom utvecklingsgruppen betyder det att träning på tisdagar liksom onsdagar sker på egen hand utan instruktör.
Träning på torsdagar alltid sker med dubbla skjutlag (på båda sidor), vartannat skjutlag är 12 meter, vartannat är 18 meter. De seniorer som vill ha instruktörshjälp under torsdagen skriver upp sig på en särskild lista för dagen. Juniorer får alltid instruktörshjälp.

Ändringarna gäller från 1 februari.

BSK Sturarna arrangerar NUM 2020