Nycklar till klubbens anläggningar.

Som medlem i BSK Sturarna har du möjlighet att kvittera ut nycklar till inomhuslokalen i Hågaby och klubbstugan vid utomhusbanan i Ekebyboda.

Depositionsavgiften är för närvarande 350 kr per nyckel. Depositionsavgiften återfås då nyckeln återlämnas.

Kvittera ut nyckel:

För att få kvittera ut nyckel ska du vara medlem i klubben och ha skaffat egen utrustning och ha kunskapskrav motsvarande vad som krävs för tävlingslicens.

Du måste också vara myndig, om du inte är myndig kan målsman kvittera ut nyckeln åt dig. För att få nyckel vänder du dig till : Nyckelansvarig Roland Grönroos.

Återlämna nyckel:

Ni som väljer att avsluta ert medlemskap ska också återlämna utkvitterade nycklar.

Ni som väljer att ändra ert medlemskap från ordinarie till passiv medlem ombeds återlämna utkvitterade nycklar, nyckel kan få behållas efter överenskommelse med styrelsen.

För att återlämna nyckel vänder du dig till Nyckelansvarig. Depositionsavgiften återfås av efter att nyckeln återlämnats.

Ordningsregler -nycklar

Du som har en nyckel till våra anläggningar har också ett stort ansvar och nedan följer de ordningsregler som följer för dig som har kvitterat ut en nyckel.

• Klubbens anläggningar är endast till för klubbens medlemmar och den verksamhet klubben bedriver.
  • Det är alltid målsman som ansvarar för utkvitterad nyckel och för vad som händer i klubbloklen eller i Ekebyboda om skytten är minderårig.
  • Du kontrollerar om övriga skyttar har nyckel och kan låsa innan du går.
  • Du ska alltid se till att lokalerna är stängda och låsta när du lämnar sist.
  • I Ekebbyboda stänger du fönstren och låser klubbstugan om du lämnar tavelbanan, även om du vet att det finns skyttar kvar i skogen. Stugan och containrarna får inte lämnas olåsta utan uppsikt.

Allmän ordning

• Privat utrustning (främst pilbågar och bågväskor) förvaras i skåp eller på anvisade hyllor, du får inte lämna din utrustning på annan plats.

//Styrelsen, BSK Sturarna

Uppdaterad: 20 AUG 2018 09:47