Nycklar

Nycklar till klubbens anläggningar.

Som medlem i BSK Sturarna har du möjlighet att kvittera ut nycklar till inomhuslokalen i Hågaby och klubbstugan vid utomhusbanan i Ekebyboda.

Depositionsavgiften är för närvarande 350 kr per nyckel. Depositionsavgiften återfås då nyckeln återlämnas.

Kvittera ut nyckel:

För att få kvittera ut nyckel ska du vara medlem i klubben och ha skaffat egen utrustning och ha kunskapskrav motsvarande vad som krävs för tävlingslicens.

Du måste också vara myndig, om du inte är myndig kan målsman kvittera ut nyckeln åt dig. För att få nyckel vänder du dig till :
Roland Grönroos.

Återlämna nyckel:

Ni som väljer att avsluta ert medlemskap ska också återlämna utkvitterade nycklar.

Ni som väljer att ändra ert medlemskap från ordinarie till passiv medlem ombeds återlämna utkvitterade nycklar, nyckel kan få behållas efter överenskommelse med sekreteraren.

För att återlämna nyckel vänder du dig till klubbens sekreterare. Depositionsavgiften återfås av kassören på begäran efter att nyckeln återlämnats till sekreteraren.

//Styrelsen, BSK Sturarna

Uppdaterad: 16 APR 2015 15:09