Medlemsavgifter

Medlemsavgifter fastställs av årsmötet, beslut om ändring av årsavgift träder i kraft vid påföljande årsskifte om inte annat anges. Ex. beslut om ändring vid årsmötet 2011 träder i kraft 2012-01-01

MEDLEMSAVGIFTER:

I klubbens medlemsavgift ingår tävlingslicens och användning av tapeter vid träning. För dig som deltar i Grundkursen ingår dessutom lån av nödvändig utrustning.

Gränserna för junior resp. senioravgift är de samma som vid deltagande i tävling. Det betyder att man är junior t.o.m. det år man fyller 20. Man är senior fr.o.m det år man fyller 21.

• Senior, helår: 1000 kr/år
  • Junior, helår: 700 kr/år
  • Passiv medlem: 100 kr/år Stödmedlemskap, detta medlemskap medför ingen rätt att tävla för klubben eller använda klubbens träningsanläggningar.
  • Gästmedlem, senior: 500 kr/år - Gästmedlemskap avser skyttar som även är medlemmar i annan bågskytteförening.
  • Gästmedlem, junior: 350 kr/år - Gästmedlemskap avser skyttar som även är medlemmar i annan bågskytteförening.
  • Familjemedlemskap: (gäller endast personer bosatta på samma adress)
    Tre personer, eller fler, bosatta på samma adress: två personer betalar full medlemsavgift och den tredje halv medlemsavgift, övriga betalar ingen medlemsavgift. Den högre avgiften har prioritet. Ex. En familj bestående av två seniorer och två juniorer betalar 2x1000kr + 0,5x700kr + 0x700kr=2 350kr.
    *Familj som blir medlem efter 30 juni betalar halv familjeavgift - gäller fr.o.m. 2012-07-01.
  • Kursavgift, bågskytteskolans grundkurs: 500 kr - Avgiften ska betals då du börjar Grundkursen. Du fortsätter med bågskytte i klubben efter grundkursen betalar ev. mellanskillnad till ordinarie medlemsavgift.

* Vid årsmötet 2012-02-23 beslutades att:

• Medlemmar som börjar efter halvårsskiftet (fr om 1 juli) betalar halv medlemsavgift, gäller junior-, senior- och familjeavgift.

BETALNING:

Ni betalar medlemsavgiften till klubbens Plusgironummer: 29 82 21-3

Fr o m augusti 2016 kan medlemsavgiften även betalas via Swish: 1232303840

Glöm inte att ange namn och vad betalningen avser.
Läs informationen under "Bli medlem" innan ni betalar och kom ihåg att fylla i det angivna medlemsformuläret så att vi får alla nödvändiga medlemsuppgifter.

Kontakta gärna klubbens kassör om ni har frågor kring medlemsavgifterna, kontaktuppgifter hittar ni under "Styrelse & Klubbfunktionärer"

Uppdaterad: 10 AUG 2016 21:22 Skribent: Sofia Wiklund

Nordiska Ungdomsmästerskapen i bågskytte, NUM